
BLATUL:
(Originea retete by Rusia)
300 gr.Faina
250 gr.Zahar
7 oua
1 lingura de Miere albine
2 linguri de Nuca sau alune macinate
2 lingurite Praf de copt
2 zahar vanilat
.jpg)
CREMA:
1 cutie de condensmilch Karamel
300gr unt
Untul se frecat spuma cu condensmilch.
Acesta din imaginea de jos este condensmilch.

Se amesteca faina cu praf de copt si se amesteca cu compozitia de mai sus dupa care si se toarna intr-o tava patrata cu pereti mai inalti tapetata ininate cu unt si faina sau cu hirtie pt copt.
Se coace la 170 grade.
Marginele de la blat se taie si se pun in coptor cald dar oprit dinfuctiune(citeva minute circa 5 minute) pt. a se usca un pic dupa care se sfârmiteaza cu mâna si cu care se va pudra prajitura deasupra la urma peste crema.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu