
3 oua
270gr faina
1 lingurita praf de copt
170 g Margarina
170 gr Zahar
700 gr Rhabarber (proaspat)
40 gr Amidon
40 gr Mandel taiat feliute
Ouale se separ . Faina se amesteca cu praful de copt,

Se pun cele 3 galbenusuri si jumate din cantitatea de zahar adica( circa 80 gr ).

Se face un aluat si se lasa la rece in frigider pt.o jumate de ora.
.JPG)
Intre timp curatam,spalam rhabarber-ul daca e lung si mai gros il putem taia in doua dupa care felia.
.JPG)
Tapetam cu faina sau cu hârtie o tava rotunda de 28 cm. si intindem coca pe fundul tavi atit cit si pe pereti ei de circa citiva cm.
.JPG)
Rhababer-ul il amestacam cu amidon si zahar si il asezam in tava...
.JPG)
.JPG)
Dupa care batem cele 3 albusuri spuma foarte tare cu restul de zahar
Dupa care il punem in tava peste rhababer si deasupra asezam mandel feliute.
.JPG)
Incalzim cuptorul la 170°(electric) sau pe gaz 150° si punem la copt circa o ora .....
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu