7 septembrie 2008

Frisca pt Ornamentat

600 ml.frisca lichida

2 lingurite zahar pudra

100 ml smantana dulce

2-3 plicuri intaritor de frisca



Se pun toate impreuna intr-un castron si se bat cu mixerul la viteza ceea mare citeva minute(atita cit v-om avea o frisca destul de tare ).Se va orna dupa preferinta tort-ul cu citeva ore inainte de servire dupa care se va pune la rece.

Frisca va sta bine pe tort deoarece are in ea si smantana

2 comentarii:

Anonim spunea...

interesante retete

Doinitza`s cakes spunea...

eu tot intrebam pe fetele de pe blog ce se pune in frisca,sa ramana mai multe zile pufoasa sa nu se intareasca,asa ca la cofetarie,eu pun apa,la 1litru de frisca HULALA mixata bine pun 150ml.apa si mai mixez putin,dar nu e cea mai buna solutie,ai vreo idee mai buna?te pup

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...