19 aprilie 2008

Salata de paste fainoase


500 gr paste in forma de fundita
1 cutie de mazare cu morcovi(mare)
1 cutie de porumb
3 ardei(galben,rosu si verde)
3-5 castraveti acrii
250 salam de sunca
500 maineza+2 lingurite mustar
1 cutie de brinza moale chili(sau smantina acra)
piper,sare,delicat
Pastele se fierb in apa cu sare dupa care se scurg.
Porumbul si Mazarea se spala iar morcovul se taie rondele.
Ardei se taie cubulete,castraveti in 1/4 dupa care felii.
Sunca se taie felii lungi,dar nu foarte lungi.
Maioneza se amesteca cu brinza care e usor ´picanta,(sau smantina)
Toate se pun intr-un castron mai mare impreuna dupa ce sunt taiate,peste care se pune piper,sare si maioneza.
Se amesteca bine se potrivesc de condimente si se lasa citeva ore la frigider sau pina a doua zi .

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...